

## AGENDA OF THE ANNUAL GENERAL MEETING OF SHAREHOLDERS FOR THE FISCAL YEAR 2019 (Draft) THIEN LONG GROUP CORPORATION

(Wednesday, June 24th, 2020 from 08.30 AM to 11.00 AM)

## I. TIME AND VENUE:

- 1. **Time**: Wednesday, June 24<sup>th</sup>, 2020, 08.30 AM.
- 2. **Venue**: New World Saigon Hotel, 76 Le Lai Street, Ben Thanh Ward, District 1, Ho Chi Minh City.

## II. **CONTENT**:

No.	Content	Presenters	Time	Notes		
A	REGISTRATION					
1	Guests Welcome and Registration.	Organizing Committee	08.30- 09.00 (30 mins)			
В	MEETING OPENING					
2	Announcement of the Meeting purpose and introduction of the delegations.	Secretary	09.00- 09.05 (05 mins)			
3	Announcement of Shareholders attendance ratio.	Supervisory Board	09.05- 09.10 (05 mins)			
4	Approval for the Meeting Agenda, List of Meeting Chairpersons, Secretary and Vote Counting Committee.	Secretary	09.10- 09.15 (05 mins)			
5	Opening Ceremony Speech.	Chairman	09.15- 09.20 (05 mins)			
C	MAIN CONTENT					
6	Report of the Board of Directors.	Chairman	09.20- 09.30 (10 mins)			
7	Report on the Group's 2019 business results and 2020 development plan.	Chief Executive Officer	09.30- 09.55 (25 mins)			
8	Report of the Supervisory Board.	Head of Supervisory Board	09.55 – 10.00 (5 mins)			

No.	Content	Presenters	Time	Notes	
9	<ul> <li>Submissions for Shareholders' approval:</li> <li>Proposal for the approval of Audited 2019 Financial Statements;</li> <li>Proposal for 2019 Profit Distribution;</li> <li>Proposal for Revenue, Profit After Tax Target and Profit Distribution Plan for the fiscal year 2020;</li> <li>Proposal for authorizing the Board of Directors to appoint Auditing Company for the fiscal year 2020;</li> <li>Proposal for the plan to issue shares under the ESOP;</li> <li>Proposal for the amendment of Company's business activities;</li> <li>Proposal for the resignation of a member and vote to add a member of the Board of Directors (the General Meeting of Shareholders will vote to pass this proposal before voting).</li> </ul>	Secretary	10.00 – 10.10 (10 mins)		
10	Approving the voting regulation and conducting to vote members of the Board of Directors.	Vote Counting Committee	10.10 – 10h25 (15 mins)		
11	Questions and Answers.	Meeting chairperson	10.25 – 10.45 (20 mins)		
12	Voting on (6), (7), (8), (9).	Secretary	10.45– 10.50 (05 mins)		
13	Announcement on the result of vote to add member of the Board of Directors.	Vote Counting Committee	10.50 – 10.55 (5 mins)		
14	Approval on the Meeting Minutes of the Annual General Meeting of Shareholders for the fiscal year 2019.	Secretary	10.55 – 11.00 (05 mins)		
D	CLOSING				
15	Announcement of the Closing	Secretary	11.00		

## ORGANIZING COMMITTEE OF THE GENERAL MEETING OF SHAREHOLDERS